Links

Per aprendre:

En Michael de Miranda és un prolífic percussionista de qui feim molts de temes. El Canal de Michael de Miranda mostra vídeos que són força instructius perquè primerament explica instrument per instrument, amb partitures i àudios de suport, i després interpreta el tema amb la formació completa.

En Marcos Santos també és un personatge que té molts de tutorials de percussió afrobrasilera per a diferents instruments al seu canal Grooversity

Altres batucades

Dues de les batucades més importants de Mallorca són els Sandungueros, de Lloseta, que toquen samba reggae i fusió, i els de Carabassamba, de Muro, especialitzats en samba Rio. Els dos grups destaquen per la seva qualitat musical i la seva trajectòria, així com també per tenir unes bones webs que et permetran conèixer-los millor.

Des de Girona, La banda del surdo és una formació que aporta moltes idees per a la fusió amb una acurada posta en escena als seus enregistraments.Provinents de Barcelona, al Carabassamba del 2013 hi actuaren els Festimbal

Una batucada de Madrid que ha vengut a tocar al +ksamba del 2014 de Lloseta són els Coco Malangao. Fan cursos de música de Bahia molt interessants i a la seva web us podeu descarregar la seva música de forma gratuita. Molt recomanable.

Des de França, al Carabassamba del 2012 hi actuaren els Houba. La seva estètica hardcore és especialment original.

Des de Bahia, el grup Olodum, Timbalada i Ile Aiye han donat a conèixer el samba reggae.
 
 Amb membres tan joves com nosaltres i des de l'Argentina, el  Bloque siete octavos destaca per la imatge dels seus tutorials al Youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada